loader

13 fős csapatunk víziója és egyben küldetése a megbízható, gyors és minőségi szolgáltatásokon keresztül biztosítani ügyfeleinknek, hogy ez a hármas valóban létezik.

Mi megdöntjük a jól működőnek hitt, 25 éves megszokáson alapuló, elavult, nehézkes szakmai dogmákat. Innovatív rendszerekkel és módszerekkel tesszük könyebbé és hatékonyabbá partnereink számára az ügyintézést.

NKFI Alapból megvalósuló projekt

Termékeinkről

Export-import tevékenységet folytató cégek részére végzünk személyre szabott, egyedi vámügynöki szolgáltatásokat. Tapasztalt, együttműködő csapatunk minden esetben úgy képviseli ügyfeleit, hogy a legoptimálisabb elbánásban részesüljenek. Megbízóink igényeihez és az általuk üzemeltetett saját rendszerhez hozzáhangolva nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Így képezzük a kollégákat

Csapatunkat heti 2 alkalommal látogatja coach, személyenként 1-2 óra. A vezetőket aktuális igények szerint kiemelt figyelemmel fejlesztjük. Legutóbb a Dale Carnegie vezetői tréninget választottuk.

Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?

Ötletbörzék mellett, csapatos és személyes eszmecseréket szoktunk tartani. Mindenki kifejtheti álláspontját, nézeteit, érzéseit, véleményét, ötleteit. Valamint a munkavégzés közben is egyeztetünk.

Tulajdonságok, amiket értékelünk

Csapatszellem, alkalmazkodó képesség, empátia, önzetlenség, humor.

Irodai életkép

Open office rendszerben dolgozunk, törekszünk arra, hogy közvetlenek, őszinték és átláthatóak legyünk. Jelenleg a járványhelyzetre tekintettel sajnálatos módon a közvetlenség elveszett, de nagyon reméljük, hogy ez nem sokáig tart és újra Önmagunk lehetünk.

Kedvenc irodai eszközeink, tárgyaink

menu