loader

Kedvezményezett: Multilog Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Multilogin

Projekt azonosítószáma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00059

Manapság az egyik legnagyobb érték a jó munkaerő. A megbízható és hatékony munkatárs segít a haladásban és a fejlődésben. Ennek a fejlődésnek szab gátat, ha a munkatárs olyan adminisztrációs folyamatokat kell hogy végezzen, ami helyettesíthető egy erre a feladatra kialakított rendszerrel.

A projekt célja egy olyan rendszer létrehozása, mely leveszi az adminisztrációs terhet és elősegíti munkatársaink hatékony munkavégzését, hogy tudásukat és tapasztalatukat a lehető legmagasabb szinten tudják alkalmazni. A digitalizáció segítségével jobb munkamegosztás érhető el, felgyorsítható a kommunikáció és csökkenthető a papírhulladék. Ennek következtében kollégáink munkavégzése hatékonyabbá tehető, a kapacitás növelhető és a hibák száma csökkenthető.

menu

Nem talált választ a kérdésére? Írja meg nekünk! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, személyes adatokat, illetve érzékeny üzleti adatokat NE adjon meg az űrlapon! Az alábbi egyszerű matematikai művelet eredményét írja be számmal a négyzetbe, majd kattintson a KÉRDÉS BEKÜLDÉSE gombra! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

+ = Antispam ellenőrzés - Köszönjük a megértését!